Silkė su virtomis daržovėmis ir krienų su majonezu padažu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- ZIGMO Klasikinė silpnai sūdyta silkių filė, 400 gramų
- Morkos, 100 gramų
- Pastarnokas, 100 gramų
- Bulvės, 100 gramų
- Burokėliai, 100 gramų
- Svogūnai, šalotiniai, 100 gramų
- Kiaušiniai, tryniai , 2 vienetai
- Saulėgrąžų aliejus, 100 gramų
- Vyno actas, baltojo, 10 gramų
- Krapai, 20 gramų
- Krienai, 50 gramų
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Majonezo gamyba: išsukami kiaušinių tryniai , po truputį pilant saulėgrąžų aliejų, padažui sutirštėjus, pilamas actas, pagardinama druska ir krienais.
Daržovės išverdamos pasūdytame vandenyje, atvėsinamos, o tada nulupamos. Pamarinuojamos aliejuje su šiek tiek druskos. Visos daržovės su silkės gabaliukais serviruojamos lėkštėje. Užpilamas majonezas, puošiama krapų šakele.
» Rašyti komentarą