Silkė su pievagrybiais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Porai
- Silkė, sūdyta, filė, 200 gramų
- Pienas, 100 gramų
- Pievagrybiai, dideli, 5 vienetai
- Druska
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Grietinė, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Silkei nulupame odelę.
Filė trumpai pamirkome piene, po to gerai nusausiname ir supjaustome nedideliais gabalėliais.
Sudedame tvarkingai į lėkštę, o ant silkės uždedame grietinės sluoksnį.
Svieste gerai apkepiname smulkiai supjaustytą porą.
Sudedame smulkiai supjaustytus pievagrybius, pagardiname druska ir kepame apie 1-2 minutes. Svarbu, kad grybai neperkeptų.
Šią masę šiek tiek atvėsiname ir uždedame ant jau grietine padengtos silkės.
Labai tinka valgyti su virtomis bulvėmis.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-12-05 17:35
silke ,ir grietine geras derinys,skanu. 

2013-12-04 11:48
Labai skanu, dariau pernai tai ir šįmet jau mano vyras iškart užsiprašė Kūčioms. 

2012-12-22 16:19
na kai paskanausiu tada daugiau parasysiu,bet aprasymas tai skanei skamba 

2012-12-20 08:51






2015-11-14 16:46