Silkė su pievagrybiais

Silkė su pievagrybiais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Porai
  • Silkė, sūdyta, filė, 200 gramų
  • Pienas, 100 gramų
  • Pievagrybiai, dideli, 5 vienetai
  • Druska
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Grietinė, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Silkei nulupame odelę.
Filė trumpai pamirkome piene, po to gerai nusausiname ir supjaustome nedideliais gabalėliais.
Sudedame tvarkingai į lėkštę, o ant silkės uždedame grietinės sluoksnį.
Svieste gerai apkepiname smulkiai supjaustytą porą.
Sudedame smulkiai supjaustytus pievagrybius, pagardiname druska ir kepame apie 1-2 minutes. Svarbu, kad grybai neperkeptų.
Šią masę šiek tiek atvėsiname ir uždedame ant jau grietine padengtos silkės.
Labai tinka valgyti su virtomis bulvėmis.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Vaida P.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
as
2015-11-14 16:46
skanu
Deima
2013-12-05 17:35
silke ,ir grietine geras derinys,skanu.
Jolanta
2013-12-04 11:48
Labai skanu, dariau pernai tai ir šįmet jau mano vyras iškart užsiprašė Kūčioms.
laima
2012-12-22 16:19
na kai paskanausiu tada daugiau parasysiu,bet aprasymas tai skanei skamba
utena
2012-12-20 08:51
kaip rašė PaSiuTuZ 2009-12-02 norėjau paklausti tai kas tada valgyti aš tai tikrai ruošiuosi šią silkę daryti