Silkė su pagardais

Silkė su pagardais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Silkė, filė, 240 gramų
  • Daržovės, "Kėdainių konservų fabriko" silkių pagardai, 480 gramų
Gaminimo instrukcija:

Silkių filė supjaustoma nedideliais gabalėliais. Tuomet į salotinę sluoksniais dedame filė gabaliukus ir pagardus.
Rekomenduoju valgyti su batonu arba virtomis bulvėmis.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Gediminas
» Rašyti komentarą
» Komentarai
to S.
2015-03-01 23:48
Aha, tau gerai, kad žmoną turi Žinai, koks senberniškos kiaušinienės receptas? Atidarai tuščią šaldytuvą, pasikasai kiaušinius, uždarai šaldytuvą Čia kažkas panašaus, tik tiek, kad šaldytuvas dar ne visai tuščias
Ilonai
2015-03-01 23:45
Ir, beje, čia vyruko receptas, o tai viską pasako
Ilonai
2015-03-01 23:44
Tie Kėdainių konservai visai nėra baisūs, ten tiesiog marinuotos ir konservuotos daržovės, kurios ne ką tesiskiria nuo namie pagamintų. O " receptas " tai, aišku, nieko vertas. Gal tik kad sužinojau, jog tokių pagardų būna Bet man nėra sunku ir pačiai morkų su svogūnais prie silkės pasikept
ilona
2014-02-19 13:25
dieve dieve kas per receptai ,geda skaityt.O praryt tai aisku neimanoma.siuolaikiniu seimininkiu receptai
S
2010-10-29 22:16
Man žmona pateikia truputi kitaip. Keptuvėje pakepina supiaustytus svogūnus su pomidorų padažu ir kai atšala prideda Kėdainių konservų fabriko koncervuotų pievagrybių ir valgome silkė su svogunais, pievagrybais ir karštomis bulvėmis.
Galima isidėti keptų svogunų su padažu, iš stiklainio pievagrybių ir karštų bulvių ir valgyti - skanaus!