Silkė su pagardais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Silkė, filė, 240 gramų
- Daržovės, "Kėdainių konservų fabriko" silkių pagardai, 480 gramų
Gaminimo instrukcija:
Silkių filė supjaustoma nedideliais gabalėliais. Tuomet į salotinę sluoksniais dedame filė gabaliukus ir pagardus.
Rekomenduoju valgyti su batonu arba virtomis bulvėmis.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-03-01 23:45
Ir, beje, čia vyruko receptas, o tai viską pasako 

2015-03-01 23:44
Tie Kėdainių konservai visai nėra baisūs, ten tiesiog marinuotos ir konservuotos daržovės, kurios ne ką tesiskiria nuo namie pagamintų. O " receptas " tai, aišku, nieko vertas. Gal tik kad sužinojau, jog tokių pagardų būna
Bet man nėra sunku ir pačiai morkų su svogūnais prie silkės pasikept 


2014-02-19 13:25
dieve dieve kas per receptai ,geda skaityt.O praryt tai aisku neimanoma.siuolaikiniu seimininkiu receptai
2010-10-29 22:16
Man žmona pateikia truputi kitaip. Keptuvėje pakepina supiaustytus svogūnus su pomidorų padažu ir kai atšala prideda Kėdainių konservų fabriko koncervuotų pievagrybių ir valgome silkė su svogunais, pievagrybais ir karštomis bulvėmis.
Galima isidėti keptų svogunų su padažu, iš stiklainio pievagrybių ir karštų bulvių ir valgyti - skanaus!
Galima isidėti keptų svogunų su padažu, iš stiklainio pievagrybių ir karštų bulvių ir valgyti - skanaus!
2015-03-01 23:48