Silkė su imbierais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1 stiklinė
- Imbieras, šaknis, 4 vienetai
- Juodieji pipirai, žirneliai
- Krienai, šaknis, 1 vienetas
- Laurų lapai, lapeliai
- Morkos, 1 vienetas
- Garstyčios, žirneliai
- Svogūnai, 6 vienetai
- Silkė, silpnai sūdyta, 8 vienetai
- Actas, 3%, 150 mililitrų
- Vanduo, 2 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Nedarinėta silkę sutvarkyti - atpjauti galvą ir uodegą, nuimti odelę, supjaustyti gabalėliais. Morką supjaustome šiaudeliais, svogūnus - žiedais, krienus ir imbierą - kubeliais. Į stiklinį indą dedamas sluoksnis daržovių, barstome prieskonių, paskui dedame sluoksnį silkės. Taip sluoksniuojama iki indo viršaus. Apatinis ir viršutinis sluoksnis turi būti daržovių, ant jų dar pabarstoma prieskonių. Visa tai užpilama tokiu mišiniu: vandenį užvirinti su actu ir cukrumi, atvėsinti. Silkę palikti marinate porai dienų šaldytuve.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-08-06 20:36