Silkė su burokėliais ir obuoliais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Obuoliai, 2 vienetai
- Svogūnai, 3 vienetai
- Silkė, 4 vienetai
- Majonezas, 200 gramų
- Burokėliai, virtas, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Išmirkytos, išvalytos, be kaulų silkės supjaustomos gabaliukais. Į dubenėlį dedama sluoksniais: pjaustytų svogūnų, silkių, tarkuotų burokėlių, tarkuotų obuolių, majonezo ir vėl svogūnų, silkių ir t.t. Paskutinis sluoksnis turi būti majonezo. Taip paruošta silkė 24 val. laikoma šaldytuve. Tiekiama tame pačiame dubenėlyje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-11-01 16:39
Bet atrodo tai tikrai negundanciai
2010-07-23 10:23
Jega! Bet turbut rieboka!



2009-12-23 15:03
skanu,
as kartais vietoje silkes dedu salto rukymo skumbres gabaliuku irgi gaunasi super
oku2:



2009-12-15 18:43
Labai graiai atrodo ir manau bus labai skanu
hy3

2010-12-19 19:02