Silkė su burokėliais ir majonezu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus
- Juodieji pipirai
- Svogūnai, 0.5 vieneto
- Silkė, 1 vienetas
- Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
- Burokėliai, 0.5 vieneto
- Žalumynai, smulkinti
Gaminimo instrukcija:
Silkę išminkyti, nulupti, išėmus kaulus, supjaustyti ir sudėti eilute į silkinę. Virtą raudonąjį burokėlį sutarkuoti burokine tarka, sumaišyti su susmulkintu svogūnu ir paskaninti pipirais, cukrumi (jei silkė labai išmirkusi, galima truputį pasūdyti). Taip paruoštus burokėlius uždėti ant silkės ir užpilti majonezu. Ant viršaus užbarstyti susmulkintų krapų ir žalių svogūnų laiškų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-04-10 13:40
o svoguna pakepinti ar zalia deti? 

2010-08-04 19:18