Sičuano "Mala" vištiena (La Zi Ji)

Sičuano "Mala" vištiena (La Zi Ji)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vštienos filė, 450 gramų
  • Baltasis vynas, 1 valgomasis šaukštas
  • Šviesusi sojų padažas, 1 valgomasis šaukštas
  • Kukurūzų krakmolas, 0.25 stiklinės
  • Druska, 0.75 arbatinio šaukštelio
  • Malti kajenai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Sezamų sėklos, 1 valgomasis šaukštas
  • Čili pipirai, 6 vienetai
  • Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejus, 0.333333 stiklinės
  • Česnakai, 5 skiltelės
  • Maltas imbieras, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustyti mėsą kubeliais. Sumaišyti su sojų padažu, vynu ir marinuoti 15 min Po to apvolioti krakmole, kajenuose ir druskoje. Gerai išmaišyti.

  2. Sumaišyti smulkintus česnakus ir maltą imbierą. Pilti į keptuvę, lieti aliejų ir dėti mėsą. Gerai iškepti.

  3. Sumaišyti smulkintus česnakus ir maltą imbierą. Pilti į keptuvę, lieti aliejų ir dėti mėsą. Gerai iškepti.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą