Sičuano "Mala" vištiena (La Zi Ji)

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vštienos filė, 450 gramų
- Baltasis vynas, 1 valgomasis šaukštas
- Šviesusi sojų padažas, 1 valgomasis šaukštas
- Kukurūzų krakmolas, 0.25 stiklinės
- Druska, 0.75 arbatinio šaukštelio
- Malti kajenai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Sezamų sėklos, 1 valgomasis šaukštas
- Čili pipirai, 6 vienetai
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Aliejus, 0.333333 stiklinės
- Česnakai, 5 skiltelės
- Maltas imbieras, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Supjaustyti mėsą kubeliais. Sumaišyti su sojų padažu, vynu ir marinuoti 15 min Po to apvolioti krakmole, kajenuose ir druskoje. Gerai išmaišyti.
Sumaišyti smulkintus česnakus ir maltą imbierą. Pilti į keptuvę, lieti aliejų ir dėti mėsą. Gerai iškepti.
Sumaišyti smulkintus česnakus ir maltą imbierą. Pilti į keptuvę, lieti aliejų ir dėti mėsą. Gerai iškepti.
» Rašyti komentarą