Sicilietiškas bulvių apkepas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 1 kilogramas
- Česnakai, 2
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, padažui, 1 valgomasis šaukštas
- Džiūvėsėliai
- Pienas, 150 mililitrų
- Vanduo, padažui, 300 mililitrų
- Parmezano sūris, 150 gramų
- Sviestas, 25 gramai
- Sviestas, padažui, 25 gramai
- Grietinė, padažui, 3 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai
- Kumpis, arba rūkyta šoninė, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Bulves išvirkite ir sutrinkite košę. Įmaišykite sviestą, prieskonių, pieną.
Kumpį ar šoninę supjaustykite kubeliais ir taip pat įmaišykite į bulvių košę.
Puikiai tinka žalumynai. Pagardinkite košę sutrintu česnaku, sutarkuotu sūriu. Įmaišau ir apie 1-2 šaukštus miltų.
Šią masę sudėti į kepimo formą. Kepti apie 30-40 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
Padažui: ištirpinkite sviestą, įmaišykite miltus, vandenį ir grietinę, pagardinkite prieskoniais.
Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-08-26 07:48
kam to vandens tie, ar užsigerti?
2015-08-23 16:45
Gavosi kepta kose, ne apkepas, subyrejo...
2015-08-23 12:58
Kiausiniai dedami pries grudant bulves i vientisa mase. Dziuveselius barstyti tik ant virsaus (1 valg. saukstas) pries dedant i orkaite!
2015-01-15 21:43
O gal ir be sviesto (ant viršaus).
2015-11-06 17:26