Sicilietiškas bulvių apkepas

Sicilietiškas bulvių apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 1 kilogramas
  • Česnakai, 2
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, padažui, 1 valgomasis šaukštas
  • Džiūvėsėliai
  • Pienas, 150 mililitrų
  • Vanduo, padažui, 300 mililitrų
  • Parmezano sūris, 150 gramų
  • Sviestas, 25 gramai
  • Sviestas, padažui, 25 gramai
  • Grietinė, padažui, 3 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai
  • Kumpis, arba rūkyta šoninė, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:

Bulves išvirkite ir sutrinkite košę. Įmaišykite sviestą, prieskonių, pieną.
Kumpį ar šoninę supjaustykite kubeliais ir taip pat įmaišykite į bulvių košę.
Puikiai tinka žalumynai. Pagardinkite košę sutrintu česnaku, sutarkuotu sūriu. Įmaišau ir apie 1-2 šaukštus miltų.
Šią masę sudėti į kepimo formą. Kepti apie 30-40 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
Padažui: ištirpinkite sviestą, įmaišykite miltus, vandenį ir grietinę, pagardinkite prieskoniais.
Skanaus :)

Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
sigita
2015-11-06 17:26
o kur dziuveseliai ir kiausiniai?
bb
2015-08-26 07:48
kam to vandens tie, ar užsigerti?
Jolita
2015-08-23 16:45
Gavosi kepta kose, ne apkepas, subyrejo...
Karimas
2015-08-23 12:58
Kiausiniai dedami pries grudant bulves i vientisa mase. Dziuveselius barstyti tik ant virsaus (1 valg. saukstas) pries dedant i orkaite!
Chm
2015-01-15 21:43
O gal ir be sviesto (ant viršaus).