Sicilietiškai kepta vištiena

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Alyvuogės, 100 gramų
- Apelsinai, 3 vienetai
- Juodieji pipirai
- Laurų lapai, 2 vienetai
- Rozmarinas, šakelė, 3 vienetai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Vištiena, 1.2 kilogramo
- Alyvuogių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Baltas vynas, desertinis, 100 mililitrų
- Druska
- Čili, džiovinta ankštis, 1 vienetas
- Džemas, apelsininis, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Išplautą, nusausintą vištą supjaustyti gabalais ir ištrinti druska bei prieskoniais.
Svogūnus supjaustyti plonais pusžiedžiais.
Čili pipirą susmulkinti arba sumalti.
Įkaitinti keptuvėje aliejų ir apkepinti jame vištos gabalus. Mėsą ištraukti ir likusiuose riebaluose patroškinti svogūnus su prieskoniniais žalumynais, 3 apelsinų sultimis ir vynu. Vėliau sudėti čili, alyvuoges ir džemą.
Kai troškinys suburbuliuos, sudėti mėsą, uždengti ir troškinti ant silpnos ugnies 40 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2021-03-24 23:47