„Sibiro koldūnai“

„Sibiro koldūnai“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Gvazdikėliai, malti
  • Juodieji pipirai, malti
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiauliena, filė, 250 gramų
  • Vištienos filė, ar kitokia paukštiena, 250 gramų
  • Ledukai, smulkinti, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaulienos šoninė, 100 gramų
  • Druska
  • Tešla, koldūnams, 350 gramų
Gaminimo instrukcija:

Stambia trintuve sutarkuojame didelį svogūną.
Imame po 250 g bet kokios paukštienos (gali būti ir sumedžiotas laukinis paukštis) bei kiaulienos filė, supjaustome plonais gabalėliais ir sumaišome su susmulkinta šonine, svogūnu, pipirais, gvazdikėliais bei druska.
Į pasigamintą įdarą suberiame susmulkintus ledukus ir įdarome iškočiotos tešlos blynelius.
Suformuotus koldūnus išverdame pasūdytame, verdančiame vandenyje ir iškart patiekiame.
Patiekti galima su mėsos sultiniu arba sviesto, citrinų sulčių ir pomidorų tyrės padažu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Vicky
» Rašyti komentarą