„Sibiro koldūnai“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Gvazdikėliai, malti
- Juodieji pipirai, malti
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiauliena, filė, 250 gramų
- Vištienos filė, ar kitokia paukštiena, 250 gramų
- Ledukai, smulkinti, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaulienos šoninė, 100 gramų
- Druska
- Tešla, koldūnams, 350 gramų
Gaminimo instrukcija:
Stambia trintuve sutarkuojame didelį svogūną.
Imame po 250 g bet kokios paukštienos (gali būti ir sumedžiotas laukinis paukštis) bei kiaulienos filė, supjaustome plonais gabalėliais ir sumaišome su susmulkinta šonine, svogūnu, pipirais, gvazdikėliais bei druska.
Į pasigamintą įdarą suberiame susmulkintus ledukus ir įdarome iškočiotos tešlos blynelius.
Suformuotus koldūnus išverdame pasūdytame, verdančiame vandenyje ir iškart patiekiame.
Patiekti galima su mėsos sultiniu arba sviesto, citrinų sulčių ir pomidorų tyrės padažu.
Skanaus.
» Rašyti komentarą