Sibiro koldūnai

Sibiro koldūnai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
  • Vanduo, 3 stiklinės
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Mėsa, malta, 300 gramų
  • Svogūnai, 1 galva
Gaminimo instrukcija:
  1. Kad išlaikyti proporcijas naudokite tokios pat talpos stiklinę kaip miltams taip ir vandeniu

  2. Į didelį dubenį supilam miltus, sumaišome jas su druska. Į tą pačią stikline, (kuria matavote miltus) įmušame kiaušinius ir dapilame vandens iki stiklinės viršaus. Suplakame kiaušinius su vandenių bei išpilame viską į miltus. Išminkome tešlą. Tešlą paliekame ilsėtis 1-2 val. Įdarui: supjaustome svogūną arba sutarkuojame jį tarką, sumaišome su faršų. Viską pagardiname druska, pipirais. Suformuojame koldūnus. Iš mūsų turimos tešlos bei faršo kiekiaus gaunasi 100-120 vnt. Koldūnus verdame pasūdytame vandenį. Skanaus.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Daiva
2015-10-19 16:53
Kur cia raso kad kiaušiniu reikia
vaida
2015-08-25 23:40
Rasot trys stiklines vandens o paskui rasot imust kiausiniys i stikline ir dapilt vandens. Tai kur trys vandens? O kur kisusiniai?
silva
2014-10-16 15:00
Iš tokios tešlos nebent blynus kept, kam klaidinat