Senoviniai vafliai

Senoviniai vafliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Sviestas, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:

Kambario temperatūros sviestą ištrinti su kiaušiniais ir cukrumi, suberti miltus ir gerai išsukti. Kepti vaflinėje, kol gražiai apskrus. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
genute
2017-09-15 16:33
kepu buna traskus ir labai skanus,bet sekancia diena buna minksti.Kodel suminksteja?gal galite pasakyti,gal but kas zinot?
renatai
2017-03-03 20:54
ismok kept man gavosi geri ir dziaugiosi ismok
Jurgita
2017-02-17 17:38
Aš kepu vafliukus tik aš pilu porai arbatinių šaukšteliu šnapso jis duoda traskumo,jau senai keli aš vafliukus pagal ši receptą kur parašytas....
x
2016-07-22 00:31
Receptas - klasika. Kad traškumą išlaikyt ir kt dieną reikia dar pieno 1/2 stiklinės, krakmolo 1-2 vš užtenka. Miltų daugiau nei 1 stiklinė , jei pieno pilat.
Lina
2016-07-20 13:21
lb lb lb skanūūūūs !!!Ačiū