Selga sausainių pyragas

Selga sausainių pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sausainiai, 4 pakeliai
  • Sviestas, 200 gramų
  • Grietinė, 4 valgomieji šaukštai
  • Kondensuotas pienas, 1 skardinė
  • Migdolų drožlės
Gaminimo instrukcija:
  1. Sausainius sutrupinti ir sudėti į kepimo formą. Lydytą sviestą sumaišyti su grietine ir kondensuotu pienu. Viską užpilti ant sausainių.

  2. Kepti 180 C laipsnių temperatūroje apie 20 - 25 minutes. Ant viršaus pabarstyti migdolų drožlių.

  3. Į pyrago vidų galite pridėti mėgstamų džiovintų vaisių ar sėklų.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Reda
» Rašyti komentarą