Selanska

Selanska
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 4 vienetai
  • Laurų lapai, lapelis, 1 vienetas
  • Margarinas, 100 gramų
  • Morkos, 2 vienetai
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Kiauliena, 300 gramų
  • Pomidorų padažas, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Bulvės supjaustomos kubiukais, morkos stambiai sutarkuojamos, svogūnai smulkiai sukapojami.
Mėsa supjaustoma gabaliukais ir pakepinama keptuvėje su margarinu bei svogūnais.
Viskas dedama į paruoštą indą, užpilama su pipirais ir druska sumaišytu pomidorų padažu ir kepama 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 30 min.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Olga
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Kristina
2012-05-11 22:15
"elanska" turbut nuo zodzio "elo" - kaimas. "Kaimietiskas". Man tai klausimas kilo - ar tikrai uztenka vieno sauksto pomidoru padazo?
Nauja virtuvėj
2011-11-23 14:07
Kad ir kokia patiekalo kilmė, patikėkit, jis valgomas. Ir skaniai. Tiesa, man su orkaite nelabai gavosi, tai paskui suverčiau į puodą ir patroškinau ant viryklės. O šiaip labai skanu (su kefyru)
eglute
2010-11-22 16:58
man asmeniskai nelabai koks skonis....bet kekvienam savo nuomone
As:)
2010-07-11 22:54
Katik issikepiau ir paskanawautikrai paprastai gaminamas ir labai skanustik as dar sampinjonu idejau
karolis.
2010-06-20 21:09
liuks receptas, tikrai paprasta ir skanu :}: } :}