Sausainiukai su riešutų ir razinų įdaru

Sausainiukai su riešutų ir razinų įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Apelsinai, žievelė, tešlai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus, įdarui, 50 gramų
  • Cukrus, tešlai, 60 gramų
  • Kiaušiniai, baltymai, įdarui, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, tešlai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, tešlai, 250 gramų
  • Apelsinų sultys, įdarui, 2 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, tešlai, 125 gramai
  • Razinos, įdarui, 50 gramų
  • Riešutai, įdarui, 100 gramų
  • Kepimo milteliai, tešlai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinis cukrus, tešlai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Tešlai skirtus produktus sudėkite į didelį dubenį ir išminkykite.
Palaikykite tešlą šaldytuvą 1 valandą.
Po to iškočiokite tešlą iki 3 mm storio.
Su stikline ar kita apvalia forma išspauskite iš tešlos rutuliukus.
Ant kiekvieno „blyno“ dėkite įdaro ir užspauskite kraštus, kad įdaras neiškristų.
Įdaras: smulkinti riešutai ir razinos, sumaišytos su cukrumi, apelsinų sultimis ir kiaušinio baltymu, išplaktu iki putų.
Kepkite 15 minučių 200° C laipsnių temperatūros orkaitėje.

Receptą atsiuntė: Elija
» Rašyti komentarą