Sausainiukai su riešutų ir razinų įdaru

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Apelsinai, žievelė, tešlai, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus, įdarui, 50 gramų
- Cukrus, tešlai, 60 gramų
- Kiaušiniai, baltymai, įdarui, 1 vienetas
- Kiaušiniai, tešlai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, tešlai, 250 gramų
- Apelsinų sultys, įdarui, 2 valgomieji šaukštai
- Sviestas, tešlai, 125 gramai
- Razinos, įdarui, 50 gramų
- Riešutai, įdarui, 100 gramų
- Kepimo milteliai, tešlai, 1 arbatinis šaukštelis
- Vanilinis cukrus, tešlai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Tešlai skirtus produktus sudėkite į didelį dubenį ir išminkykite.
Palaikykite tešlą šaldytuvą 1 valandą.
Po to iškočiokite tešlą iki 3 mm storio.
Su stikline ar kita apvalia forma išspauskite iš tešlos rutuliukus.
Ant kiekvieno „blyno“ dėkite įdaro ir užspauskite kraštus, kad įdaras neiškristų.
Įdaras: smulkinti riešutai ir razinos, sumaišytos su cukrumi, apelsinų sultimis ir kiaušinio baltymu, išplaktu iki putų.
Kepkite 15 minučių 200° C laipsnių temperatūros orkaitėje.
» Rašyti komentarą