Sausainių, grietinėlės sūrio ir braškių putėsių desertas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Krakmolas, bulvių, 1 valgomasis šaukštas
- Sausainiai, 120 gramų
- Braškės, šaldytos/šviežios, 350 gramų
- Sūris, grietinėlės, 350 gramų
Gaminimo instrukcija:
Sausainius sudėkite į maišelį ir sugrūskite.
Grietinėlės sūrį sumaišykite su cukraus pudra (cukraus pudros dėkite pagal tai, kokio saldumo deserto norite).
Braškes sutrinkite su blenderiu ir sudėkite į puodą.
Puodą su braškėmis užkaiskite, sudėkite cukrų bei bulvių krakmolą ir, nuolat maišant, kaitinkite virš mažos ugnies, kol masė sutirštės.
Braškių masei sutirštėjus, nukelkite ją nuo ugnies ir palikite atvėsti.
Paeiliui, sluoksniais dėkite į taures grūstus sausainius, grietinėlės sūrį bei braškių masę.
Viską atšaldykite ir patiekite.
Galite papuošti sausainiais ir braškių puselėmis.
Skanaus!!!
» Rašyti komentarą