Sausainiai su pekanų riešutais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra, 0.25 stiklinės
- Cukrus, rudasis, 0.25 stiklinės
- Margarinas, arba sviestas, 0.75 stiklinės
- Pekanų riešutai, puselės, 0.6 stiklinės
- Pekanų riešutai, skrudinti, smulkinti, 0.5 stiklinės
- Vanilė, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, aukščiausios rūšies, 1.75 stiklinės
- Kepimo milteliai, 0.25 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Dideliame dubenyje su elektriniu mikseriu, vidutiniu greičiu sumaišyti visus nurodytus ingredientus, išskyrus pekanų riešutus.
Sumaišius vientisą tešlą įmaišyti smulkintus pekanų riešutus.
Pagamintą tešlą įvynioti į maistinę plėvelę ir padėti 2 val. į šaldytuvą.
Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
Iš atšaldytos tešlos suformuoti apvalius sausainius ir į kiekvieną jų įspausti po 1 puselę pekano riešuto.
Kepti apie 8-10 min.
Iškeptus palikti kelioms minutėms, kad atvėstų ir patiekti.
Skanaus.
» Rašyti komentarą