Sausainiai su pekanų riešutais

Sausainiai su pekanų riešutais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukraus pudra, 0.25 stiklinės
  • Cukrus, rudasis, 0.25 stiklinės
  • Margarinas, arba sviestas, 0.75 stiklinės
  • Pekanų riešutai, puselės, 0.6 stiklinės
  • Pekanų riešutai, skrudinti, smulkinti, 0.5 stiklinės
  • Vanilė, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, aukščiausios rūšies, 1.75 stiklinės
  • Kepimo milteliai, 0.25 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Dideliame dubenyje su elektriniu mikseriu, vidutiniu greičiu sumaišyti visus nurodytus ingredientus, išskyrus pekanų riešutus.
Sumaišius vientisą tešlą įmaišyti smulkintus pekanų riešutus.
Pagamintą tešlą įvynioti į maistinę plėvelę ir padėti 2 val. į šaldytuvą.
Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
Iš atšaldytos tešlos suformuoti apvalius sausainius ir į kiekvieną jų įspausti po 1 puselę pekano riešuto.
Kepti apie 8-10 min.
Iškeptus palikti kelioms minutėms, kad atvėstų ir patiekti.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Raminta
» Rašyti komentarą