Sausainiai su įdaru

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 130 gramų
- Kiaušiniai, baltymas, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 350 gramų
- Druska
- Sviestas, 250 gramų
- Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Minkštą kambario temperatūros sviestą išplakti su cukrumi iki purumo.
Įmaišyti kiaušinio baltymą, druską ir vanilinį cukrų.
Palaipsniui įmaišyti miltus.
Šiek tiek paminkyti ir, tešlą padalinus į dvi dalis, suvynioti į maistinę plėvelę bei pašaldyti mažiausiai 1-2 val.
Atšalusią tešlą iškočioti į 2-4 mm storio lakštą tarp dviejų kepimo popieriaus lapų, vos vos pabarstytų miltais.
Išpjauti 4-5 cm dydžio apskritimus.
Pusėje apskritimų mažomis formelėmis išpjauti viduriukus.
Kepti iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 6-8 min.
Ataušusius sausainius aptepti džemu, Nutella ar kuo tik pageidaujate.
Sausainius su išpjautais viduriukais pabarstyti cukraus pudra ir uždėti ant apteptų sausainių.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-06-14 22:32
Labai skanus sausainiai .
Darau juos visada 



2012-01-27 13:30