Sausainiai su baltuoju šokoladu, spanguolėmis ir pekano riešutais

Sausainiai su baltuoju šokoladu, spanguolėmis ir pekano riešutais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 0.5 stiklinės
  • Pekanų riešutai, skrudinti, kapoti, 0.5 stiklinės
  • Spanguolės, džiovintos, 0.5 stiklinės
  • Vanilė, ekstraktas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai, dideli, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Druska, 0.75 arbatinio šaukštelio
  • Sviestas, + 2 šaukštai, 0.5 stiklinės
  • Kepimo milteliai, 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Šokoladas, baltasis, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:

Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių temperatūros.
Išklokite kepimo skardą kepimo popieriumi.
Vidutinio dydžio dubenyje šluotele sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską.
Kitame dubenyje elektriniu mikseriu sumaišykite kambario temperatūros sviestą su cukrumi.
Įmuškite į dubenį su sviestu kiaušinį, sudėkite vanilės ekstraktą ir išmaišykite iki šviesos bei purios masės.
Suberkite sumaišytus sausus ingredientus ir, išmaišius, įmaišykite šokolado gabaliukus, spanguoles bei pekano riešutus.
Toliau vieną nuo kito suformuokite ant kepimo skardos apvalius sausainius ir kepkite apie 13-15 min.
Iškepus leiskite atvėsti ir patiekite.
Man gaunasi apie 30 sausainių, bet, jei Jūs darysi mažesnius, gausis daugiau.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Ilona
» Rašyti komentarą