Sausainiai su ananasais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Ananasai, konservuoti, 500 gramų
- Cukraus pudra
- Tešla, šaldyta, bemielė (pvz., „Mantigos"), 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
Tešlai atšilus, ją supjaustome juostelėmis.
Ananasus gerai nuvarviname.
Imame po vieną žiedelį ir išnarstome tešlos juostelėmis.
Dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą.
Kepame 190-200 laipsnių temperatūroje apie 20-25 min.
Iškepusius apibarstome cukraus pudra.
Taip pat galima papuošti įvairiais pabarstukais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-08-12 16:29
labai skanu su grietinele
) 


2009-11-10 21:44
galima apsukti obuolio skilteles, taip pat labai skanu, tik jas reikia prieš apvyniojant apvolioti cukruje.Skanaus.
2009-11-10 19:14
Laaabai jau skaniai atrodo, tik man ananasas neskanu, reiketu gal kanors kito uzdeti?
arselis:


2009-09-17 15:56
na kaip patinko kam nors ? 

2014-06-15 13:28