Sausainiai Roksai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 100 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 250 gramų
- Sviestas, 75 gramai
- Razinos, 25 gramai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Sviestą ištrinti su cukrumi. Įmušamas kiaušinis.Vanilinį cukrų supilam į kepimo miltelius , sumaišome su miltais ir supilam į bendrą masę. Išmirkusias razinas sudėti į tešlą. Kepti 180 laipsnių temperatūroje kol pagels.Pastabos:sausainius patariama daryti kuo vienodesnius, kad vienodai iškeptų. Iš karto patariu daryti dvigubą porciją.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-07-14 15:19
kiek laiko kepti tas "kol pagels" maždaug?

2013-07-22 13:49
Tikrai nuostabus Roksai. Visiems rekomenduoju.






2013-06-03 11:35
o kiek iseina vienoj porcijoj?
2011-06-09 14:13
dabar nieko kito ir nebekepu
, ale taip man patiko,kaip kokia tikra hipnoze
,karta paragavusi ,nebegaliu sustot,norisi dar ir dar..


2018-04-06 10:43