Sausainiai Roksai

Sausainiai Roksai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 250 gramų
  • Sviestas, 75 gramai
  • Razinos, 25 gramai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:

Sviestą ištrinti su cukrumi. Įmušamas kiaušinis.Vanilinį cukrų supilam į kepimo miltelius , sumaišome su miltais ir supilam į bendrą masę. Išmirkusias razinas sudėti į tešlą. Kepti 180 laipsnių temperatūroje kol pagels.Pastabos:sausainius patariama daryti kuo vienodesnius, kad vienodai iškeptų. Iš karto patariu daryti dvigubą porciją.

Receptą atsiuntė: Goda
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Adelė
2018-04-06 10:43
Ačiū užtokį skanų receptą.
lėja
2014-07-14 15:19
kiek laiko kepti tas "kol pagels" maždaug?
Gabi
2013-07-22 13:49
Tikrai nuostabus Roksai. Visiems rekomenduoju.
ernesta
2013-06-03 11:35
o kiek iseina vienoj porcijoj?
ta pati Virga
2011-06-09 14:13
dabar nieko kito ir nebekepu , ale taip man patiko,kaip kokia tikra hipnoze ,karta paragavusi ,nebegaliu sustot,norisi dar ir dar..