Sausainiai „Gėlytės“

Sausainiai „Gėlytės“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukraus pudra, 4 valgomieji šaukštai
  • Margarinas, 80 gramų
  • Persikai
  • Slyvos
  • Kiaušiniai, tryniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 500 gramų
  • Druska
  • Grietinė, 0.75 stiklinės
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Kvietiniai miltai sumaišomi su cukraus pudra, druska ir kepimo milteliais. Kiaušiniai išplakami, sumaišomi su margarinu ir grietine. Sausi ingredientai sumaišomi su skysčių mišiniu. Gerai išminkome tešlą. Paliekame valandai laiko šaldytuve.

Tešlą iškočiojame ir išspaudžiame sausainius. Dedame slyvą ar persiką ir sulipdome.

Kepama 20 minučių įkaitintoje orkaitėje iki 180 C laipsnių temperatūroje.

Receptą atsiuntė: Klaudija
» Rašyti komentarą