Sausainiai ant pagaliukų

Sausainiai ant pagaliukų
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, šokoladinei tešlai, 100 gramų
  • Cukrus, vanilinei tešlai, 100 gramų
  • Kakava, šokoladinei tešlai, 2 valgomieji šaukštai
  • Vanilė, ekstraktas, vanilinei tešlai, 3 lašai
  • Kiaušiniai, tryniai, šokoladinei tešlai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, tryniai, vanilinei tešlai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, šokoladinei tešlai, 170 gramų
  • Kvietiniai miltai, vanilinei tešlai, 180 gramų
  • Pienas, arba vanduo, šokoladinei tešlai, 2 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, šokoladinei tešlai, 100 gramų
  • Sviestas, vanilinei tešlai, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių. Kepimo skardą iškloti sviestiniu popieriu. Abiems tešloms sviestą išsukti su cukrumi ir kiaušinio tryniu iki vientisos masės. Į vanilinę masę įpilti vanilės ekstakto, įberti 180 g miltų ir užminkyti kietą tešlą. Į šokoladinę tešlą suberti kakavą, 170 g miltų, taip pat užminkyti kietą tešlą. Abi tešlas dėti į šaldytuvą 30 minučių. Išėmus iškočioti, padaryti vienodo dydžio stačiakampius. Vanilinę tešlą patepti pienu, užkloti šokoladine tešla, šiek tiek suspausti kaip vyniotinį ir dar 30 minučių palaikyti šaldytuve. Išėmus iš šaldytuvo supjaustyti storesnėmis riekelėmis, per vidurį įsmeigti pagaliuką, sudėti sausainius į skardą ir kepti 15 minučių, kol gražiai parus. Ištraukus iš orkaitės leisti atvėsti skardoje ir tik tada išimti. Paruoštą sausainius tešlą šaldytuve galima laikyti iki savaitės, o iškeptus sausainius – iki 2 savaičių. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Jurgita
2013-11-20 21:37
Reikia saiko tureti ir neapsiryti... Arba produktus turejot nesviezius..
SKAISTE
2013-11-20 19:59
ugne savo nuomone pasilaikyk sau nes jie labai skanus ir lengvai ruosiami