Sausainai su juodųjų serbentų uogienės lašeliais

Sausainai su juodųjų serbentų uogienės lašeliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 80 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 100 gramų
  • Sviestas, minkštas, 125 gramai
  • Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Uogienė, juodųjų serbentų ar kt., 100 gramų
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

1. Dubenyje iki purumo išsukite sviestą, cukrų ir vanilinį cukrų.

2. Elektriniu plaktuvu įmaišykite kiaušinį.

3. Išsijokite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir gerai išsukite, kol tešla sulips į gumulą.

4. Miltuotais delnais suformuokite nedidelius rutuliukus.

5. Dėkite juos ant kepimo popieriumi išklotos skardos, palikdami kelių centimetrų tarpus.

6. Kiekvieną sausainį įspauskite rodomuoju pirštu.

7. Į duobutę įkrėskite maždaug pusę arbatinio šaukštelio uogienės.

8. Skardą su sausainiais 10 minučių pastatykite į šaldytuvą.

9. Sausainius kepkite iki 180° Cl temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 15 - 20 minučių, kol gražiai pagels.

Receptą atsiuntė: Rita
» Rašyti komentarą