Sausainai su juodųjų serbentų uogienės lašeliais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 80 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 100 gramų
- Sviestas, minkštas, 125 gramai
- Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Uogienė, juodųjų serbentų ar kt., 100 gramų
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
1. Dubenyje iki purumo išsukite sviestą, cukrų ir vanilinį cukrų.
2. Elektriniu plaktuvu įmaišykite kiaušinį.
3. Išsijokite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir gerai išsukite, kol tešla sulips į gumulą.
4. Miltuotais delnais suformuokite nedidelius rutuliukus.
5. Dėkite juos ant kepimo popieriumi išklotos skardos, palikdami kelių centimetrų tarpus.
6. Kiekvieną sausainį įspauskite rodomuoju pirštu.
7. Į duobutę įkrėskite maždaug pusę arbatinio šaukštelio uogienės.
8. Skardą su sausainiais 10 minučių pastatykite į šaldytuvą.
9. Sausainius kepkite iki 180° Cl temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 15 - 20 minučių, kol gražiai pagels.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2020-12-28 13:40