Sausai rauginti agurkai

Sausai rauginti agurkai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Agurkai, 10
  • Česnakai, 2 skiltelės
  • Druska, 2 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Petražolės, 1 pundelis
  • Krapai, 1 pundelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuplauname agurkus ir nupjauname galiukus. Susmulkiname česnaką, krapus, petražoles. Viską sudedame į polietileninį maišelį, užrišame ir pakratome. Kambario temperatūroje palaikome 2-2,5 val. Nuplauname ir valgome. Agurkai labai traškūs ir skanūs.

  2. Taip pat galima ir 8 val palaikyti maišelį šaldytuve. Tik reikia kas kelias valandas papurtyti.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Regina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Zita Liuolienė
2020-04-28 17:21
Labai skanūs agurkai