Saulės geltonumo mišrainė

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Konservuoti ananasai, 565 gramai
- Fermentinis sūris, arba Parmezano, 400 gramų
- Konservuoti kukurūzai, 340 gramų
- Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
- Česnakai, 2
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Nusunkiame ananaso gabalėlius, jei jie didoki, truputėlį pasmulkiname, dedame į mišrainei skirtą indą.
Pilame nusunktus kukurūzus ir kubeliais supjaustytą sūrį. Smulkiai sukapojame česnaką ir beriame šalia kitų ingredientų, dedame kelis šaukštus majonezo ir viską gerai išmaišome. Nuotaikinga mišrainė, skanaus, mielieji! :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-03-24 18:05
labai skanu. ačiū už receptą 

2010-12-03 07:37
Kažkada gamindavau, tik be sūrio. buvau radusi receptą kažkokiame žurnaliukyje apie gaminimą.Labai įdomios salotos man labai skanios, bet gana pikantiškos. Atrodo nelabai dera daug česnako su saldžiu ananasu , bet neparagavus nesuprasi. Pas mane iš 8 svečių patiko tik kokiem 3. O šiaip 10 balų 

2009-08-31 12:17
skanu 

2019-01-20 20:08