Saulės geltonumo mišrainė

Saulės geltonumo mišrainė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Konservuoti ananasai, 565 gramai
  • Fermentinis sūris, arba Parmezano, 400 gramų
  • Konservuoti kukurūzai, 340 gramų
  • Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
  • Česnakai, 2
Gaminimo instrukcija:
  1. Nusunkiame ananaso gabalėlius, jei jie didoki, truputėlį pasmulkiname, dedame į mišrainei skirtą indą.

  2. Pilame nusunktus kukurūzus ir kubeliais supjaustytą sūrį. Smulkiai sukapojame česnaką ir beriame šalia kitų ingredientų, dedame kelis šaukštus majonezo ir viską gerai išmaišome. Nuotaikinga mišrainė, skanaus, mielieji! :)

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Wywa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Gabyte
2019-01-20 20:08
Labai skani mišrainė!!! Kažkas kitokio, išskirtinio. 10 balų
Laima
2013-03-24 18:05
labai skanu. ačiū už receptą
Odeta
2010-12-03 07:37
Kažkada gamindavau, tik be sūrio. buvau radusi receptą kažkokiame žurnaliukyje apie gaminimą.Labai įdomios salotos man labai skanios, bet gana pikantiškos. Atrodo nelabai dera daug česnako su saldžiu ananasu , bet neparagavus nesuprasi. Pas mane iš 8 svečių patiko tik kokiem 3. O šiaip 10 balų
ieva
2009-08-31 12:17
skanu