Šatrijos raganų kepsnys

Šatrijos raganų kepsnys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Gvazdikėliai, 2 vienetai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiaulienos nugarinė, 800 gramų
  • Druska
  • Burokėliai, marinuotų burokėlių sultys, 300 mililitrų
  • Prieskoniai, kiaulienos
Gaminimo instrukcija:

Kiaulieną supjaustome, sudedame į molinį puodą, apibarstome prieskoniais, užpilame burokėlių rūgštymu, paslegiame ir marinuojame apie 1 val. Išimame, susmaigstome ant plonų alksnio šakelių ir kepame ant žarijų.

Receptą atsiuntė: Gintarė
» Rašyti komentarą