Šašlykas vyno marinate

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaulienos sprandinė, 1 kilogramas
- Svogūnai, 800 gramų
- Vynas, 300 mililitrų
- Žolelės , 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Pipirai, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Supjaustykite svogūnus žiedeliais ir išklokite jais indo dugną.
Tuomet dėkite kubeliais supjaustytą mėsą. Sluoksniuokite viską taip, kad ant viršaus galiausiai būtų svogūnai.
Vyną sumaišykite su prieskoniais ir užpilkite ant šašlykų. Tuomet dėkite lėkštę ir prislėkite. Laikykite apie parą laiko šaldytuve.
Kepkite, kol gražiai apskrus.
» Rašyti komentarą