Šašlykas su konjaku

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Kalendra
- Kmynai
- Paprika, malta
- Rozmarinas
- Svogūnai
- Alyvuogių aliejus
- Actas
- Druska
- Konjakas
- Aviena, ar kitokia mėsa
Gaminimo instrukcija:
Sumaišyti pipirus, druską, rozmariną ir kmynus ir ištrinti jais mėsą.
Svogūnus ir kalendrą smulkiai supjaustyti, galima smulkinti blenderyje. Sumaišyti su mėsa.
0,5 stiklinės acto sumaišyti su stikliuku konjako ir užpilti mėsą.
Viską gerai sumaišyti.
Marinuoti 8 val.
Prieš 2 val. iki kepimo, užpilti mėsą aliejumi ir išmaišyti.
» Rašyti komentarą