Šašlykas su apynių prieskoniais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Apyniai, džiovinti, 1 arbatinis šaukštelis
- Čiobreliai, džiovinti
- Granatai, sultys, 0.5 stiklinės
- Juodieji pipirai, malti
- Juodieji pipirai, žirneliais
- Kmynai
- Paprika, malta
- Svogūnai, 4 vienetai
- Kiaulienos sprandinė, 3 kilogramai
- Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Raudonas vynas, sausas, 0.5 stiklinės
- Baltieji pipirai, žirneliais
Gaminimo instrukcija:
Mėsą supjaustyti gabalais.
Svogūnus - žiedais.
Rankomis gerai paminkyti mėsą su svogūnais ir druska su prieskoniais.
Vyną, vienos citrinos sultis, granatų sultis sumaišyti ir užpilti ant mėsos. Tada supilti alyvuogių aliejų. Viską sumaišyti.
Mėsą marinuoti 12 val.
Šio recepto paslaptis - mėsa bus labai minkšta ir sultinga, nes actinis marinatas padeda išskirti iš mėsos sultis, o šis sulčių marinatas įsigeria į mėsą.
» Rašyti komentarą