Šašlykas majoneze

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaulės kumpis, 500 gramų
- Actas, 20 gramų
- Majonezas, 100 gramų
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Supjaustykite mėsą kubeliais. Ant mėsos užpilkite majonezą, actą, suberkite druskos, pipirų, sudėkite supjaustytą svogūną, išmaišykite. Sudėkite į sandarų indą. Šašlykas su majonezu laikomas šaldytuve apie 1 parą. Kepkite suvėrę ant iešmų, virš žarijų.
Prie mėsos tinka majonezo padažai.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2020-05-15 22:31
Koks skirtumas ka isskiria svarbu skanu gaunasi. Gyvenkit sveikai visvien numirsit anksciau nei tie kurie megaujasi skaniu patiekalu.
2020-04-10 13:13
Bet kodel niekas neužsimena kad majonezas kepdamas išskire kancorogenines medžiagas?
2013-06-21 16:21






2020-06-22 01:09