Šašlykas aluje

Šašlykas aluje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Svogūnai, 6
  • Kiauliena, 2 kilogramai
  • Alus, 0.5 litro
  • Majonezas, 250 mililitrų
  • Druska
  • Kečupas, 200 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Kiaulieną supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais.

Į emalio puodą su mėsos gabaliukais dedame supjaustytą svogūną (negailim), majonezo, kečupo, beriame, druskos, pipirų ir krupščiai sumaišome.

Paliekame bent 2 valandom pasimarinuoti.

Likus 15 min. iki kepimo supilame alų.

Veriame ant iešmų ir kepame ant karštų žarijų.

Tikras skanumėlis!

Receptą atsiuntė: Tomas
» Rašyti komentarą