Šašlykas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 32 gramai
- Juodieji pipirai, 8 gramai
- Laurų lapai, lapeliai, 8 vienetai
- Svogūnai, 250 gramų
- Actas, 120 mililitrų
- Druska, 55 gramai
- Kvapieji pipirai, 6 gramai
Gaminimo instrukcija:
Mėsą supjaustyti, ant jos supilti actą ir gerai išmaigyti kol mėsa pabals. Svogūnus supjaustyti žiedais, ant jų sudėti visus prieskonius ir vėl išmaigyti. Svogūnus sudėti ant mėsos ir viską lengvai permaišyti, paspausti ir palikti per naktį. Kepti virš žarijų sumovus ant iešmų.
Čia mano firminis šašlykų receptas, siūlau pabandyti ir jums.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-08-28 13:56

2010-06-21 13:26
Arcwolfai, tai atsiusk savo recepta, isbandysim ir ivertinsim 

2010-06-21 11:46
Sutinku. Visi neišmaneliai taip šašlikus ir daro.
2010-06-18 11:42
Nekliedek. Visi naudoja druska, acta, o tu atejai pasakei ir palikjo 

2010-11-20 15:45
-vietoj acto, paband. balto, sauso vyno, - dar idomeu...