Šašlykas

Šašlykas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 32 gramai
  • Juodieji pipirai, 8 gramai
  • Laurų lapai, lapeliai, 8 vienetai
  • Svogūnai, 250 gramų
  • Actas, 120 mililitrų
  • Druska, 55 gramai
  • Kvapieji pipirai, 6 gramai
Gaminimo instrukcija:

Mėsą supjaustyti, ant jos supilti actą ir gerai išmaigyti kol mėsa pabals. Svogūnus supjaustyti žiedais, ant jų sudėti visus prieskonius ir vėl išmaigyti. Svogūnus sudėti ant mėsos ir viską lengvai permaišyti, paspausti ir palikti per naktį. Kepti virš žarijų sumovus ant iešmų.

Čia mano firminis šašlykų receptas, siūlau pabandyti ir jums.

Receptą atsiuntė: Rita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Pauliux
2010-11-20 15:45
...liuks,-skanu , bet
-vietoj acto, paband. balto, sauso vyno, - dar idomeu...
kamile
2010-08-28 13:56
skanu...
Snaige
2010-06-21 13:26
Arcwolfai, tai atsiusk savo recepta, isbandysim ir ivertinsim
ArcWolf
2010-06-21 11:46
Sutinku. Visi neišmaneliai taip šašlikus ir daro.
Hihi
2010-06-18 11:42
Nekliedek. Visi naudoja druska, acta, o tu atejai pasakei ir palikjo