Šašlykai (tikri, skanūs)

Šašlykai (tikri, skanūs)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, sprandinė, 3 kilogramai
  • Druska, 4 žiupsneliai
  • Pipirai, juodieji, stambiai malti, 15 vienetų
  • Kalendra, 15 vienetų
  • Bazilikas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kuminas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Laurų lapai, lapai, 2 lapai
  • Paprika, raudona, malta, 1 arbatinis šaukštelis
  • Svogūnai, 9 galvos
  • Aliejus, saulėgrąžų, 5 valgomieji šaukštai
  • Citrinos, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaulienos sprandinę supjaustome 3 - 4 cm storio kubeliais.

  2. Marinuojame: visus ingridientus dėti butent išvardinta eiliškumo tvarka( nuo 1 iki 11 punkto). Supilus saulėgrąžų aliejų viską gerai išmaišykite (naudokite tik saulėgrąžų, kitoks aliejus netinkamas).

  3. Iš vienos vidutinio dydžio citrinos išspaudžiame sultis (jokiu būdų nedėkit citrinos anksčiau, nei numatyta recepte, nes mėsa taps guminė).

  4. Dar kartą viską gerai išmaišome, sudedam į puodą, prispaudžiam kuo nors iš viršaus ir paliekame per naktį. Kepti galima ir orkaitėje, ir keptuvėje, ant žarijų – bus labai skanu.


    Vadovaukitės receptu ir būsite maloniai nustebinti.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 20
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą