Šašlykai iš kirvio

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 1
- Svogūnai
- Prieskoniai, žolelės, druska, pipirai
- Mėsa, vištiena, kiaulienos sprandinė ar kitokia, 2 kilogramai
Gaminimo instrukcija:
Mėsą supjaustyti norimo dydžio gabalėliais. Tada išspausti ant mėsos citriną, įdėti prieskonių (išskyrus druską), pjaustytą svogūną, pipirų ir gerai išmaišyti. Uždengti.
Galima kepti ir po pusvalandžio, ir po savaitės. Mėsa, laikoma šaldytuve, nesuges.
Prieš kepant pasūdyti pagal skonį. Mėsą mauti ant iešmų, dėti ant žarijų ir pridengti kartonu ar storesniu popieriumi. „Dangtį“ prispausti kokiu nors sunkesniu daiktu – taip kepami šašlykai būna minkšti ir sultingi.
Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-11-22 11:10