Šašlykai iš kirvio

Šašlykai iš kirvio
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, 1
  • Svogūnai
  • Prieskoniai, žolelės, druska, pipirai
  • Mėsa, vištiena, kiaulienos sprandinė ar kitokia, 2 kilogramai
Gaminimo instrukcija:

Mėsą supjaustyti norimo dydžio gabalėliais. Tada išspausti ant mėsos citriną, įdėti prieskonių (išskyrus druską), pjaustytą svogūną, pipirų ir gerai išmaišyti. Uždengti.

Galima kepti ir po pusvalandžio, ir po savaitės. Mėsa, laikoma šaldytuve, nesuges.

Prieš kepant pasūdyti pagal skonį. Mėsą mauti ant iešmų, dėti ant žarijų ir pridengti kartonu ar storesniu popieriumi. „Dangtį“ prispausti kokiu nors sunkesniu daiktu – taip kepami šašlykai būna minkšti ir sultingi.

Skanaus

Receptą atsiuntė: Simona
» Rašyti komentarą
» Komentarai
laima
2013-11-22 11:10
nesuprantu as tokiu receptu, pvz kaip sis arba kaip kepta duona, ingridiantai duona,...