Šašlykai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Laurų lapai, lapai (nebūtini)
- Svogūnai, 5 vienetai
- Kiaulienos sprandinė, 2 kilogramai
- Druska
- Aliejus
- Prieskoniai, šašlykams
Gaminimo instrukcija:
Mėsą supjaustome gabaliukais, nereikia nei per daug dideliais, ilgai kepa ir sunkiai iškepa, nei per mažais, sudega.
Supjaustome svogūnus griežinėliais, išspaudžiame citrinų sultis, įdedame pipiriukus, lauro lapelius ir supilame aliejų. Viską sumaišome ir paliekama kelioms valandoms pastovėti.
Druską sudedame likus kokiam pusvalandukui iki šašlykų kepimo, taip mėsa neišsausėja ir būna laaaaabai skani ir sultinga.
Šašlykai buvo laaaaaabai skanūs!!! Valgėme su ryžiais, daržovėmis ir aišku, kaip be pomidorų padažo :)
Skanaus! :)
» Rašyti komentarą