„Šarlotė“ su persikų kremu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus
- Persikai, konservuoti, 420 gramų
- Grietinėlė, 35 % riebumo, 450 mililitrų
- Sausainiai, biskvitiniai, suvynioti su džemu, 700 gramų
- Želatina, 15 gramų
- Putojantis vynas, 300 mililitrų
- Biskvitai, maždaug 1 cm storio, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Supjaustykite kubeliais trečdalį persikų, o likusius sutrinkite.
Persikų tyrę sumaišykite su šampanu bei cukrumi.
Želatiną išbrinkinkite pusėje stiklinės šalto vandens, nukoškite, ištirpinkite karšto vandens vonelėje ir maišydami supilkite į persikų tyrę.
Į gautą masę pabaigoje įmaišykite standžiai suplaktą grietinėlę ir likusius persikų gabalėlius.
Padenkite maistine plėvele torto formą, į ją sudėkite biskvitinius sausainius taip, kad dengtų dugną bei šonus, ir supilkite kremą.
Viršuje uždėkite biskvitinį lakštą, jį šiek tiek paspausdami, ir pastatykite paruoštą pudingą šaltoje vietoje, kad sustingtų.
Prieš patiekdami apverskite ant plokščios lėkštės ir nuimkite plėvelę.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-05-15 19:05
Atrodo tikrai pasakiškai
2011-11-23 01:48
Gal vietoj sampano galima panaudoti vynuogiu sultis? 

2011-11-22 23:13
Atrodo tai labai gerai 

2015-05-15 22:37