„Šarlotė“ su persikų kremu

„Šarlotė“ su persikų kremu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus
  • Persikai, konservuoti, 420 gramų
  • Grietinėlė, 35 % riebumo, 450 mililitrų
  • Sausainiai, biskvitiniai, suvynioti su džemu, 700 gramų
  • Želatina, 15 gramų
  • Putojantis vynas, 300 mililitrų
  • Biskvitai, maždaug 1 cm storio, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Supjaustykite kubeliais trečdalį persikų, o likusius sutrinkite.
Persikų tyrę sumaišykite su šampanu bei cukrumi.
Želatiną išbrinkinkite pusėje stiklinės šalto vandens, nukoškite, ištirpinkite karšto vandens vonelėje ir maišydami supilkite į persikų tyrę.
Į gautą masę pabaigoje įmaišykite standžiai suplaktą grietinėlę ir likusius persikų gabalėlius.
Padenkite maistine plėvele torto formą, į ją sudėkite biskvitinius sausainius taip, kad dengtų dugną bei šonus, ir supilkite kremą.
Viršuje uždėkite biskvitinį lakštą, jį šiek tiek paspausdami, ir pastatykite paruoštą pudingą šaltoje vietoje, kad sustingtų.
Prieš patiekdami apverskite ant plokščios lėkštės ir nuimkite plėvelę.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Nastiušha
» Rašyti komentarą
» Komentarai
dovile
2015-05-15 22:37
O kur gauti tokiu sausainiu su dzemu nelabai supratau kokie turi buti?
Saulė
2015-05-15 19:05
Atrodo tikrai pasakiškai
Marija
2011-11-23 01:48
Gal vietoj sampano galima panaudoti vynuogiu sultis?
GITANA74
2011-11-22 23:13
Atrodo tai labai gerai