Sandros Sočioji plonapadė pica

Sandros Sočioji plonapadė pica
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Vanduo, 1 stiklinė
  • Druska
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Mielės, 25 gramai
Gaminimo instrukcija:

Įdarui:
400 g. jautienos arba kiaulienos pjaustytos juostelėmis;
50 g. majonezo;
prieskonių picai;
300 g. dešrelių mėgiamų;
100 g. pomidorų padažo arba ketčiupo;
200 g. marinuotų agurkėlių;
150 g. mozarelos picai.

Mieles sutrupinti, įpilti vandenį, berti druską ir išmaišyti. Įmušti kiaušinį ir išmaišyti, berti miltus ir minkyti tešlą. Išminkytą tešlą padėti 30 - 40 min. pakilti. Kai tešla iškils, ją iškočioti, subadyti šakute.

Mėsą sumaišyti su prieskoniais ir majonezu, palikti pusvalandžiui pasimarinuot.

Tešlos paplotį aptepti pomidorų padažu, dėti pamarinuotą mėsytę, berti riekutėm supjaustytas dešreles ir apdėti agurkėliais. Deti į 220 laipsnių orkaitę, kepti. Prieš baigiant kepti apibarstom mozarela ir vėl į orkaitę.

SKANAUS

Receptą atsiuntė: sandra
» Rašyti komentarą
» Komentarai
povaras
2011-09-05 18:12
baisu,nedeciau i burna
Darius
2011-01-27 22:32
Viskas skanu tik desreliu nedeciau o geriau daugiau mesos normalios niam
Dovydas3
2011-01-27 22:20
Labai Kazkokia Keista na pamegint reikia
Augustė
2010-12-19 19:25
Šiandien kepiau, labai skani gavosi
Eglė
2010-01-26 00:00
bet gabalai didumo