Sandros pica „Skanutė“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vištiena, krūtinėlė, 300 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Dešrelės, pieniškos, 4 vienetai
- Pomidorų padažas, 100 gramų
- Pievagrybiai, marinuoti, 120 gramų
- Vanduo, 1 stiklinė
- Druska
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Prieskoniai, picai, 1 arbatinis šaukštelis
- Mielės, 25 gramai
- Mocarela sūris, smulkintas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Papildomai dar reikės 100 g remulado.
Mieles sutrupinti, supilti vandenį, berti druską ir išmaišyti.
Įmušti kiaušinį ir išmaišyti, berti miltus ir minkyti tešlą.
Išminkytą tešlą padėti 30-40 min. pakilti.
Kai tešla iškils, ją iškočioti, dėti ant miltais pabarstytos skardos ir subadyti šakute.
Krūtinėlę supjaustyti gabaliukais, dešreles griežinėliais, pievagrybius skiltelėmis ir išdėlioti ant picos pado.
Apidarstyti picos prieskoniais.
Dėti į 220 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepti 15 min.
Po to apibarstyti mozarela ir vėl dėti į orkaitę 5 min.
Tiekiant paskaninti remuladu ir pomidorų padažu.
Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-02-18 10:40
isiskaityk ka parasiau
ne primena o tjp atrodo ,kad priwemta







2011-02-17 17:11
tox waizdas kad an tos skaniosios picos kazkas priweme!!!
tikrai nenoroiu nieko izeisti!!

2009-06-16 17:26
Gal ir skanu sprendziant is Ingredientu, bet estetinio vaizdo jokio
Megstu, kai maistas atrodo graziai, bet siaip 


2011-02-26 09:15