Sandros farširuota lydeka

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Krapai, amulkinti, 1 valgomasis šaukštas
- Morkos, 2 vienetai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Lydeka, didoka, 1 vienetas
- Batonas, piene mirkytos riekės, 3 vienetai
- Druska
- Prieskoniai
- Žuvis, bet kokia, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Lydeką išdarinėti nenupjaunant galvos ir nulupti odą. Iš mėsos išrinkti ašakas. Iš kitos žuvies irgi išimti ašakas ir mėsą abiejų žuvų sumalti. Įmušti kiaušinius, įdėti smulkiai tarkuotas morkas, susmulkintus krapus, batoną mirkytą ir prieskonius su pipirais. Viską gerai išmaišyti, išminkyti. Dėti viską ant lydekos odos, gražiai uždangstyti kraštus ir pašauti į orkaitę apie 90 min. Kepti maždaug 170 laipsnių orkaitėje. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-04-02 10:29
vyrą siūsk į žūklę 

2009-03-31 21:51
pagaminti tai pagaminti, bet reikia pirma lydį pagauti 

2009-03-31 14:16
dekui. pabandyk, kada rita ir tu taip pagaminti, nera taip sunku, tik laiko uzima 

2009-03-30 22:20
skaniai rodosi 

2010-12-03 12:02