Sandros farširuota lydeka

Sandros farširuota lydeka
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Krapai, amulkinti, 1 valgomasis šaukštas
  • Morkos, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Lydeka, didoka, 1 vienetas
  • Batonas, piene mirkytos riekės, 3 vienetai
  • Druska
  • Prieskoniai
  • Žuvis, bet kokia, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:

Lydeką išdarinėti nenupjaunant galvos ir nulupti odą. Iš mėsos išrinkti ašakas. Iš kitos žuvies irgi išimti ašakas ir mėsą abiejų žuvų sumalti. Įmušti kiaušinius, įdėti smulkiai tarkuotas morkas, susmulkintus krapus, batoną mirkytą ir prieskonius su pipirais. Viską gerai išmaišyti, išminkyti. Dėti viską ant lydekos odos, gražiai uždangstyti kraštus ir pašauti į orkaitę apie 90 min. Kepti maždaug 170 laipsnių orkaitėje. Skanaus.

Receptą atsiuntė: sandra
» Rašyti komentarą
» Komentarai
asta
2010-12-03 12:02
na vyras zvejys,cia jo hobis,reiks siusti zvejoti bet atrodo tikrai skanu per kucias sy patiekala pagaminsiu,ir yvertinsiu
sandra
2009-04-02 10:29
vyrą siūsk į žūklę
Rita
2009-03-31 21:51
pagaminti tai pagaminti, bet reikia pirma lydį pagauti
sandra
2009-03-31 14:16
dekui. pabandyk, kada rita ir tu taip pagaminti, nera taip sunku, tik laiko uzima
Rita
2009-03-30 22:20
skaniai rodosi