Šampano želė

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 0.5 vieneto
- Cukrus, 5 arbatiniai šaukšteliai
- Vanduo, + 80 ml, 0.25 stiklinės
- Želatina, 10 gramų
- Putojantis vynas, 300 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Sumaišykite želatiną su vandeniu ir palikite 15 min. brinkti.
Cukrų sumaišykite su tarkuota 0,5 citrinos žievele bei 80 ml vandens ir užvirinkite.
Tuomet nukelkite sirupą nuo ugnies ir supilkite 0,5 citrinos sultis.
Ištirpdykite išbrinkusią želatiną vandens vonelėje.
Ištirpdytą želatiną sumaišykite su pasiruoštu sirupu bei šampanu ir gerai sumaišykite.
Jei citrinos žievelę tarkavote per stambesnę tarką, tuomet sirupą perkoškite per sietelį.
Gautą želė supilkite į stiklines arba formeles, sudėkite citrinos griežinėlius ir padėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
Prieš patiekiant galite papuošti plakta grietinėle.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-02-28 12:13
nelabai supratau kiek to vandens is viso turi detis,nes ir zelatina su vandeniu ir tarkuota citrinos zieve su vandeniu... tai cia is to 80ml dalim paimt zelatinai ir sirupui? 

2014-05-06 10:37