Šaltiena

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, skiltelė, 1 vienetas
- Juodieji pipirai
- Laurų lapai, lapeliai, 2 vienetai
- Morkos, 1 vienetas
- Petražolės
- Salierai
- Svogūnai, 0.5 vieneto
- Kiauliena, neriebi, 200 gramų
- Kiaulės kojos, 750 gramų
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Kojos nuvalomos, sukapojamos, mėsa nuplaunama, prieskoninės daržovės supjaustomos. Viskas sudedama į puodą, užpilama
vandeniu, suberiami prieskoniai ir verdama ant silpnos ugnies apie 4 val. Vėliau pasūdoma. Išviręs sultinys iškošiamas, nuo kaulų nuimta mėsa smulkiai supjaustoma. Ant dubenėlio dugno išdėstomos virtos morkos, sudedama mėsa ir užpilama sultiniu. Sustingusi šaltiena, nugremžus riebalus, išverčiama į plokščią lėkštę ir puošiama petražolių lapeliais. Prie jos tinka krienai arba actas.
Puikus padažas - vanduo + actas + tarkuotas česnakas. Viskas sumaišoma ir po truputį pilama ant šaltienos valgant.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-03-24 09:12
O pati virei, kada nors saltiena?
Nezinau tokio recepto, kad saltienai isvirti uztenka dvieju valandu.
Nezinau tokio recepto, kad saltienai isvirti uztenka dvieju valandu.
2012-12-14 13:47









2011-11-28 16:26




2011-10-25 17:23






2021-04-13 06:47