Šaltiena

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 3
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kiauliena, kulnas, 1 vienetas
- Kiaulės kojos, 2 vienetai
- Druska
- Citrinpipiriai
- Provanso žolelės
Gaminimo instrukcija:
Kiaulės kojas bei kulną sudeda į dubenį ir pabarstome druska, SANTA MARIA Provanso prieskoninėmis žolelėmis, citrinpipiriais, sutarkuojame česnaką, paliekame nakčiai.
Ryte sudeda viską į puodą, įmetame svogūną ir verdame geras 4-5 val. ant silpnos ugnie, kai užvirs. Pagardiname dar pagal skonį druska ir prieskoniais.
Gerai išvirusią mėsą išimame ir atskiriame mėsą nuo kaulo, smulkiai supjaustome. Į supjaustytą mėsą pilamą sultinį (sultinys turi būti lipnus, jei trūksta lipnumo, tai įdedame želatinos bei paragaujame ar užtenka druskos ir kitų prieskonių). Viską gerai išmaišome ir pilame į gilesnes lėkštes ar pasirinktas formeles. Viską dedame į šaldytuvą, kol šaltiena sustings.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-03-19 13:23