Šaltas apelsininis desertas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 30 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Apelsinų sultys, 500 mililitrų
- Vanduo, 0.25 stiklinės
- Konjakas
- Želatina, 100 gramų
- Kondensuotas pienas, 75 mililitrai
- Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Karamelei sumaišykite vandenį su cukrumi ir pakaitinkite, kol gausite tirštą karamelinę masę.
Vanilinį cukrų sumaišykite su apelsinų sultimis, keliais lašais konjako, sutirštintu pienu bei kiaušiniais.
Gautą masę apie 3 min. pakaitinkite puode virš vidutinės ugnies ir tuomet maišant pavirkite dar apie 2 min.
Į pakaitintą masę sudėkite išbrinkintą želatiną, gerai išmaišykite, supilstykie į karamele pateptas formeles ir padėkite maždaug 2 val. į šaldytuvą, kad sustingtų.
Patiekite šaltą.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-04-15 19:59