Šaltas apelsininis desertas

Šaltas apelsininis desertas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 30 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Apelsinų sultys, 500 mililitrų
  • Vanduo, 0.25 stiklinės
  • Konjakas
  • Želatina, 100 gramų
  • Kondensuotas pienas, 75 mililitrai
  • Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:

Karamelei sumaišykite vandenį su cukrumi ir pakaitinkite, kol gausite tirštą karamelinę masę.
Vanilinį cukrų sumaišykite su apelsinų sultimis, keliais lašais konjako, sutirštintu pienu bei kiaušiniais.
Gautą masę apie 3 min. pakaitinkite puode virš vidutinės ugnies ir tuomet maišant pavirkite dar apie 2 min.
Į pakaitintą masę sudėkite išbrinkintą želatiną, gerai išmaišykite, supilstykie į karamele pateptas formeles ir padėkite maždaug 2 val. į šaldytuvą, kad sustingtų.
Patiekite šaltą.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Aušra
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Virga
2012-04-15 19:59
Ar nebus per saldu kondensuotas pienas ir dar cukrus?