Šalta pavasarinė sriuba

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kefyras, 1 litras
- Pomidorai, 2 vienetai
- Agurkai, 2 vienetai
- Avokadai, 1 vienetas
- Ridikėliai, 1 pundelis
- Krapai, 1 pundelis
- Svogūnų laiškai, 1 pundelis
- Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Į plaktuvą pilama 1 stiklinė kefyro, smulkintas avokadas, smulkinti agurkai ir viskas gerai suplakama iki vientisos masės.
Gautas plakinys pilamas į puodą su likusiu kefyru. Švarūs ridikėliai pjaustomi griežinėliais ir kartu su smulkintais svogūno laiškais, krapais beriami į kefyro puodą. Pagardinama druska pagal skonį ir gerai išmaišoma.
Kubeliais supjaustyti pomidorai dedami iškart į atskirus dubenėlius ir užpilama paruošta sriuba.
» Rašyti komentarą