Šalta pavasarinė sriuba

Šalta pavasarinė sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kefyras, 1 litras
  • Pomidorai, 2 vienetai
  • Agurkai, 2 vienetai
  • Avokadai, 1 vienetas
  • Ridikėliai, 1 pundelis
  • Krapai, 1 pundelis
  • Svogūnų laiškai, 1 pundelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Į plaktuvą pilama 1 stiklinė kefyro, smulkintas avokadas, smulkinti agurkai ir viskas gerai suplakama iki vientisos masės.

  2. Gautas plakinys pilamas į puodą su likusiu kefyru. Švarūs ridikėliai pjaustomi griežinėliais ir kartu su smulkintais svogūno laiškais, krapais beriami į kefyro puodą. Pagardinama druska pagal skonį ir gerai išmaišoma.

  3. Kubeliais supjaustyti pomidorai dedami iškart į atskirus dubenėlius ir užpilama paruošta sriuba.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Kristina Kuodienė
» Rašyti komentarą