Salotos „Vėžiukas“

Salotos „Vėžiukas“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Ryžiai, virti, 1 stiklinė
  • Krabų lazdelės, 150 gramų
  • Kiaušiniai, virtas, 1 vienetas
  • Žirniai, konservuoti, 0.5 stiklinės
  • Alyvuogės, 2 vienetai
  • Kukurūzai, konservuoti, 3 valgomieji šaukštai
  • Ananasai, konservuoti, 3 valgomieji šaukštai
  • Majonezas, 4 valgomieji šaukštai
  • Druska, jūros
  • Pipirai
  • Porai, -alia dalis (gabaliukas), 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš dviejų lazdelių išpjaustyti „vėžio“ žnyples.

  2. Nuo 8 lazdelių nupjaustyti raudonąją dalį, likusias lazdeles susmulkinti.

  3. Kiaušinį supjaustyti kubeliais.

  4. Ryžius,krabų lazdeles, kiaušinį,žirnelius, kukurūzus, ananasus,majonezą sumaišyti, įberti druskos, pipirų.

  5. Sudėti į patiekimo indą, apdėti krabų lazdelių raudonąja dalimi,iš alyvuogių padaryti akis, iš petražolių stiebelių ūsus.

  6. Papuošti išpjaustytais poro lapeliais. Skanaus !

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Audronė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Audra
2017-07-06 21:35
Oho....
Atrodo turetu buti super....
Aciu.... )