Salotos Velykoms

Salotos Velykoms
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 2 vienetai
  • Žirniai, 1 sauja
  • Putpelės kiaušiniai, 6 vienetai
  • Garstyčios, grūdėtos, 1 žiupsnelis
  • Aliejus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Ridikėliai, 6 vienetai
  • Svogūnų laiškai, 1 saujelė
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves išvirti su lupenomis, supjaustyti stambiai, į verdantį vandenį dėti putpelių kiaušinukus ir virti 3 minutes.

  2. Į verdantį vandenį sudėti žirnelius ir 3 minutes pavirti.

  3. Viską (paeiliui) dėti į lėkštę: pjaustytas bulves, supjaustytus ridikėlius, svogūnų laiškus, per pusę perpjautus putpelių kiaušinius, berti žirnelius.
    Pagaminti padažą: sudėti grūdėtas garstyčias, išspausti citrinos sultis ir alyvuogių aliejų. Išmaišyti.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Neringa
» Rašyti komentarą