Salotos Velykoms

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 2 vienetai
- Žirniai, 1 sauja
- Putpelės kiaušiniai, 6 vienetai
- Garstyčios, grūdėtos, 1 žiupsnelis
- Aliejus, 1 arbatinis šaukštelis
- Ridikėliai, 6 vienetai
- Svogūnų laiškai, 1 saujelė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Bulves išvirti su lupenomis, supjaustyti stambiai, į verdantį vandenį dėti putpelių kiaušinukus ir virti 3 minutes.
Į verdantį vandenį sudėti žirnelius ir 3 minutes pavirti.
Viską (paeiliui) dėti į lėkštę: pjaustytas bulves, supjaustytus ridikėlius, svogūnų laiškus, per pusę perpjautus putpelių kiaušinius, berti žirnelius.
Pagaminti padažą: sudėti grūdėtas garstyčias, išspausti citrinos sultis ir alyvuogių aliejų. Išmaišyti.
Skanaus.
» Rašyti komentarą