Salotos su žuvimi

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kopūstai, baltagūžiai, 0.25 vieneto
- Morkos, 1 vienetas
- Žirniai, konservuoti, 4 valgomieji šaukštai
- Skumbrė, šaltai rūkyta, 200 gramų
- Actas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Kopūstą supjaustyti šiaudeliais, užpilti actu, šaukštu aliejaus ir pakaitinti ant nedidelės ugnies 1-2 min. Tada ataušinti. Morką nuskusti ir nuplauti, supjaustyti plonais šiaudeliais. Rūkytą žuvį nulupti, išrinkti kaulus, filė supjaustyti gabalėliais. Paruoštus produktus sumaišyti, suberti žaliuosius žirnelius. Viską aplieti aliejumi ir sumaišyti. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-12-05 22:21