Salotos su vištų skrandukais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Svogūnai, 2 vienetai
- Actas, 1 valgomasis šaukštas
- Sojos padažas, 3 valgomieji šaukštai
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Čili, pipirai, 0.3 arbatinio šaukštelio
- Vištų skrandukai, 800 gramų
Gaminimo instrukcija:
Vištų skrandukus gerai nuplauti, nulupti geltoną plėvelę. Išvirti (apie valandą ant silpnos ugnies). Baigiant virti pasūdyti.
Išvirtus, ataušusius skrandukus supjaustyti gabaliukais. Svogūną supjaustyti plonais žiedais. Viską sudėti į salotinę, suberti cukraus pudrą ir išmaišyti.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir į jį suberti čili pipirus, minutę pakaitinti ir supilti ant skrandukų su svogūnais. Tada supilti sojos padažą ir actą.
Atšaldyti salotas šaldytuve.
» Rašyti komentarą