Salotos su vištų skrandukais

Salotos su vištų skrandukais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukraus pudra, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Actas, 1 valgomasis šaukštas
  • Sojos padažas, 3 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Čili, pipirai, 0.3 arbatinio šaukštelio
  • Vištų skrandukai, 800 gramų
Gaminimo instrukcija:

Vištų skrandukus gerai nuplauti, nulupti geltoną plėvelę. Išvirti (apie valandą ant silpnos ugnies). Baigiant virti pasūdyti.
Išvirtus, ataušusius skrandukus supjaustyti gabaliukais. Svogūną supjaustyti plonais žiedais. Viską sudėti į salotinę, suberti cukraus pudrą ir išmaišyti.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir į jį suberti čili pipirus, minutę pakaitinti ir supilti ant skrandukų su svogūnais. Tada supilti sojos padažą ir actą.
Atšaldyti salotas šaldytuve.

Receptą atsiuntė: Marija
» Rašyti komentarą