Salotos su vištiena ir trešnėmis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vištiena, filė, 200 gramų
- Trešnės, 1 sauja
- Graikiniai riešutai, 1 žiupsnelis
- Gražgarstė, 1 saujelė
- Kriaušės, 1 vienetas
- Špinatai, 1 saujelė
- Citrinos, 1 vienetas
- Apelsinai, 1 vienetas
- Aliejus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Vištienos filė išvirti ir apkepti, kad parustų.
Ant lėkštės pabarstyti rukolos ir špinatų lapelių, sutrupintų riešutų, per pusę perpjautų trešnių ir šiaudeliais supjaustytą kriaušę (galima obuolį).
Uždėti filė gbaliuką. Apšlakstyti apelsino, cuitrinos ir aliejaus padažu.
» Rašyti komentarą