Salotos su vištiena ir trešnėmis

Salotos su vištiena ir trešnėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, filė, 200 gramų
  • Trešnės, 1 sauja
  • Graikiniai riešutai, 1 žiupsnelis
  • Gražgarstė, 1 saujelė
  • Kriaušės, 1 vienetas
  • Špinatai, 1 saujelė
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Apelsinai, 1 vienetas
  • Aliejus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos filė išvirti ir apkepti, kad parustų.

  2. Ant lėkštės pabarstyti rukolos ir špinatų lapelių, sutrupintų riešutų, per pusę perpjautų trešnių ir šiaudeliais supjaustytą kriaušę (galima obuolį).

  3. Uždėti filė gbaliuką. Apšlakstyti apelsino, cuitrinos ir aliejaus padažu.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Silvija
» Rašyti komentarą